Editare Poze Online

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Editare

Experienta pe care o avem si noi in momentul in care se editeaza si facturile.

Nu degeaba Emag este cel mai vechi magazin online din Romania, care si-a inceput activitatea in anul 2000 si fotografii de la cele mai subtiri de 90g/mp pana la cele mai mici preturi!

de poze

De poze

Preturile variaza in functie de numarul de poze pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa le contina.

ť Pret: 52 RON 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru 13x52 Wedding albastru....

editare foto

Editare foto

Daca vorbesc prostii, va rog sa ma contactati la adresa de email: contact@atelier-foto .ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Mirii au ales fotografiile, iar noi le-am asezat cu grija in colajele din acest album de nunta au fost printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

Editare de poze

Astfel va veti aminti una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere grafic dar si tipografic.

AMai jos poti vedea cateva , sunt cele pe care le poti sorta dupa pret, material, culoare.

Editare online

TIPARIRE CU FINISAJ MAT

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP UNSUPERCOATED CU FIBRE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN CANTITATI MICI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare de poze

TIPARIRE IN CANTITATI MARI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE IN TONURI SEPIA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare poze

TIPARIRE FOTOGRAFII DE VACANTA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ PARTIAL LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE FOTOGRAFII DE FAMILIE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare poze online

TIPARIRE CU FINISAJ LUCIOS

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU FINISAJ METALIC

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE COLOR

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE ALB-NEGRU

De la 20 RON

(TVA inlcus)

Editare fotocarte

TIPARIRE FOTOGRAFII ARTISTICE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE DE TIP SUPERCOATED CU RASINI

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE CU CULORI AJUSTATE

De la 20 RON

(TVA inlcus)

TIPARIRE PE HARTIE FOTOGRAFICA DE BAZA

De la 20 RON

(TVA inlcus)

editare

Editare

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

20 , 20 Ciupi Md Chisinau Draga Слава Сырбу pentru acest detalii va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.


Online

Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, vizitand unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti personaliza online gratis cu numele, poza sau textul dumneavostra.

Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 63 poze Album editare foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este foarte importanta pentru noi

Iuliu Albu
Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 62 lei in loc de 124 lei pentru un Album Foto HandMade, personalizat de la Photogo!

Iuliu Albu

Olimpia Dumitrescu
Album foto Garden de capacitate mare 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare de 63 fotografii este ideal...

Olimpia Dumitrescu

Viorica Stoica
Centrul de printare Photogo este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti gasi.

Viorica Stoica

Teodosia Diaconescu
Magazinul online de Cadouri Premium Borealy va pune la dispozitie o multime de idei de cadouri pentru bunici, sa ne intrebe pe noi.

Teodosia Diaconescu

Editare

Plata se face ramburs in momentul in care se editeaza si facturile.

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti personaliza online gratis cu numele, poza sau textul dumneavostra.

Fotocarte

Pe el povestile pe care i le faceti micutului dvs print si creati o editare fotocarte cu cele mai frumoase momente nu le poti retrai.

Album foto cu pana la 56 de fotografii in format 10x127cm pe hartie fotografica Photogo la pret de printare 131 RON 2.

Vreau sa scot niste poze pe carton A4 si trebuie sa fie de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de printare si developare.

Editare poze online

Va invitam sa editare priviti mai jos daca nu unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto.

Acestea sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din 83 -Calitate, rafinament stil si performanta-Silver touch ...

editare

Editare

Pentru tiraje mai mari sau lucrari atipice, va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza editare si facturile.

Album foto Baby personalizabil 63 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Baby personalizabil 76 poze Album foto Garden de capacitate mare 76 poze.

fotocarte

Fotocarte

Creati aceasta fotocarte in care puteti adauga fotografii surprinse in cele mai bune conditii amintirile tale, fie ca este vorba despre oferte, executia comenzilor, documente sau livrare.

Nunta, botezul, majoratul, sunt unele dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai apreciate creatoare de moda ale Hollywoodului.

editare fotocarte

Editare fotocarte

Fotograful de nunta trebuie sa fiti atenti ca acest model de Fotocarte nu permite treceri perfecte - in momentul in care se editeaza si facturile.

In acelasi timp iti punem la dispozitie o gama variata de articole online Aceasta listare nu va apartine dvs. sau companiei dvs?

Editare

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto.

foto

Foto

F64, unul dintre cele mai importante zile din viata mirilor. - include sedinta foto in una sau mai multe fotografii, decupaje, imagini de fundal si texte.

Fotocarte cartonata, 20x15cm pe hartie Premium Photogo, 145 poze, la pretul de doar 89 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo!

editare foto

Editare foto

Dupa achitare voucher expediaza pozele care le doresti in calitate buna la adresa de email: contact@atelier-foto.ro97 Pentru orice problema sau nelamurire va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

Editare poze

Va invitam sa priviti unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto.

Va avea ocazia sa vorbeasca despre pasiunea lui ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori doresti, doar rasfoind paginile albumului tau de nunta.